Diumenge, 19 maig 2024
  • Diumenge, 19 maig 2024

Cinc corredors abrerencs, presents a la Buff Epic Trail

Per 16 de juliol de 2019 a les 18:00 0 898 Visites

Córdoba i Uribe van ser els més ràpids en recórrer els 42 quilòmetres a Aigüestortes

El Club Atletisme Abrera va prendre part a la Buff Epic Trail que va celebrar-se a Barruera (Alta Ribagorça) i en què cinc corredors van participar a diferents proves. La Buff Epic Trail va aplegar 17.000 corredors en quatre modalitats d’entre 480 i 5.000 metres de desnivell. La setena plaça de Raquel Córdoba a la prova de 42 quilòmetres va ser la millor qualificació per als corredors abrerencs.

Raquel Córdoba i José Miguel Uribe van córrer els 42 quilòmetres prop del llac d’Aigüestortes i van completar-los en el mateix temps: 6 hores i 59 minuts. Córdoba va ser la setena millor corredora de la categoria veterans femenina. Uribe, de la seva banda, va participar en la modalitat masculina i va registrar la quaranta-sisena plaça.

Marta Vásquez, Pili Prescoli i Anabel Molina van participar en la segona modalitat més curta, la de 26 quilòmetres. Prescoli no va superar les sis hores (5h 50’) i va ser vint-i-dosena en la categoria veterans femenina. Sis places més avall, Vásquez va córrer en sis hores i cinc minuts. Molina va aturar el rellotge en sis hores i 44 minuts i va ser 93a en la categoria sènior.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Esports