Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
Esports - La Bustia - Tir Arc Olesa

Final de festa amb quatre medalles estatals per al Tir Arc Olesa

Per 1 d'agost de 2019 a les 18:00 0 877 Visites

Lucía Ramos és la protagonista sumant dues plates, un bronze i un rècord de Catalunya

La temporada 2018-2019 ha somrigut al Tir Arc Olesa, que s’ha endut quatre medalles del Campionat d’Espanya a l’aire lliure i el final de les Lligues estatals cadet i menors, unes cites que es van celebrar el cap de setmana a Madrid. Lucía Ramos i Pablo Espés van ser els arquers més destacats, amb una medalla de plata cadascun.

A títol individual, Ramos va embutxacar-se la plata en la categoria menors femenina, mentre que Espés va ser onzè en la modalitat masculina, ambdues classificacions en la Lliga estatal en categoria cadets i menors.

En el Campionat d’Espanya, una competició en els olesans també hi van prendre part, Ramos va ser bronze en la categoria femenina i va establir rècord de Catalunya, amb 679 punts. La quarta medalla va arribar en la modalitat mixta, en què Ramos i Espés van formar dupla i van ser la segona millor parella. Ainara García també va participar a l’estatal amb una novena plaça. Espés, de la seva banda, va ser dissetè en la última prova de la temporada.

El club olesà ha establert una plusmarca d’Espanya i dos rècords de Catalunya consecutius en l’últim tastet del curs 2018-2019. Un bon comiat en la primera prova oficial després de la mort del promotor del tir amb arc a Olesa, Josep Lluís Amador.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Esports, Olesa de Montserrat