Dissabte, 18 maig 2024
  • Dissabte, 18 maig 2024
Olesa - La Bustia - pluja destels

La pluja d’estrelles, el més revellant dels actes previstos el cap de setmana

Per 9 d'agost de 2019 a les 13:25 0 872 Visites

Olesa i Gelida contemplaran la pluja d’estels amb activitats molt concorregudes

Coincidint amb els Perseids o Llàgrimes de Sant Llorenç, aquest cap de setmana els actes es concentren a Olesa i Gelida. Un any més, l’Ajuntament d’Olesa promou dues excursions nocturnes gratuïtes perquè els assistents contemplin la pluja d’estels. Tindran lloc divendres 9 i dissabte 10 d’agost i la sortida serà a les 8 del vespre davant de l’aparcament del pavelló municipal Salvador Boada.

Els participaran recorreran 8 kilòmetres i hauran de portar aigua, sopar, calçat, roba adequada i llanterna. Per a participar-hi cal haver fer la inscripció prèvia a l’Ajuntament. En els darrers anys, l’assistència ha superat les dues-centes persones.

A Gelida, aquest dissabte 10 d’agost (21 hores) els assistents podran pintar amb vi mentre contemplen l’univers en un espai emblemàtic com és el Castell de Gelida. L’activitat Art i estrelles, una proposta de l’Ajuntament, en la qual l’art amb vi i el cel dialoguen a partir d’una experiència visual i gustativa, amb el tast de productes gastronòmics del municipi. La sessió anirà a càrrec de la pintora Marta Arañó i els astrònoms de Fora d’Òrbita.

També a Gelida, aquest divendres 9 d’agost tindrà lloc la Piscina Noctura. De 10 de la nit fins a la 1 de la matinada, els banyistes podran gaudir de la piscina i de la música amb Dj Jangar. L’entrada té un cost de 2 euros. I diumenge, 11 d’agost, a la pista jardí de la UCG, tindrà lloc el ball de tarda, a partir de les 19.30 hores, amb París Chacumbers.

Fotografia: Els assitents a l’excursió noctura d’Olesa, l’any passat. Aj.

 

Print Friendly, PDF & Email