Divendres, 26 juliol 2024
  • Divendres, 26 juliol 2024
Esports - La Bustia - Salva Ferrer

El martorellenc Salva Ferrer posa rumb cap a Itàlia

Per 10 d'agost de 2019 a les 18:00 0 901 Visites

Deixa el Nàstic de Tarragona i es compromet amb l’AC Spezia, de la sèrie B

Salva Ferrer jugarà els propers quatre cursos a l’AC Spezia, de sèrie B italiana, la segona màxima competició del calcio. Ferrer posa final a la seva vinculació amb el Nàstic de Tarragona i el CF La Pobla de Mafumet, qui va arribar-hi després de complir el seu darrer any com a juvenil a la Damm.

Ferrer va arribar al Nàstic tot i que va ser cedit al filial, el CF La Pobla de Mafumet, per convertir-se en un fixe a Segona Divisió B. El defensa va debutar a Segona Divisió A amb el Nàstic de Tarragona l’octubre passat, mentre que a principis de 2019 va allargar el seu contracte amb l’entitat tarragonina fins el 2021.

Fa dues setmanes, Ferrer va rebre l’oferta d’un AC Spezia molt interessat en el seus serveis i el martorellenc ha acceptat el repte. L’objectiu de Ferrer era mantenir-se a Segona Divisió i l’AC Spezia, que lluitarà per ascendir a la Sèrie A, li ha posat sobre la taula l’oferta més temptadora.

El defensa ha signat per a quatre temporades després que el club italià hagi pagat el traspàs per 300.000 euros, una operació en què el Nàstic de Tarragona n’ha sortit guanyant, en haver-se fet amb ell a cost zero.

Fotografia: Salva Ferrer jugant amb el Nàstic la passada temporada. Pere Ferré (Diari de Tarragona)

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Esports, Martorell