Dilluns, 20 maig 2024
  • Dilluns, 20 maig 2024
Sant Esteve - La Bustia - agent policia mort

Sant Esteve plora la mort de l’agent de la Policia Local, Miguel Ángel Peña

Per 9 d'agost de 2019 a les 18:02 0 7622 Visites

Va morir sobtadament ahir als 48 anys i les banderes de l’Ajuntament onegen a mig pal

L’agent de la Policia Local de Sant Esteve Sesrovires, Miguel Ángel Peña, va morir ahir dijous 8 d’agost als 48 anys de forma sobtada. Membre del cos policial sesrovirenc des de 2007, Peña va ser un dels impulsors de la Unitat Canina K-33 al municipi. Les banderes de l’Ajuntament onegen a mig pal.

En un comunitat, l’Ajuntament ha expressat el seu condol a la família, amics i companys de l’agent. Responsable, escrupulós i entregat al servei dels ciutadans de Sant Esteve. Així s’han expressat els seus companys i companyes de la Policia Local.

La Unitat Canina K-33 es va posar en marxa fa un any amb una presentació a la pista coberta Francesc Castellet davant dels escolars i gent gran. L’objectiu és reforçar la seguretat ciutadana amb l’ús de gossos ensinistrats tant pel que fa a la detecció de substàncies oloroses, rescats i ordre públic, com per a un ús pedagògic a través dels centres educatius.

La cerimònia de comiat de l’agent serà demà dissabte 10 d’agost, a les 17.00 hores, a l’església parroquial de Sant Esteve. Des de les 8.00 hores, serà al tanatori de Martorell.

Fotografies: L’agent Miguel Ángel Peña, un dels impulsors de la Unitat Canina K-33. Aj,

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: