Divendres, 26 juliol 2024
  • Divendres, 26 juliol 2024
Martorell - La Bustia - Festa Major

Martorell ho té tot a punt per viure intensament la Festa Major

Per 13 d'agost de 2019 a les 9:00 0 1093 Visites

Del 14 al 16 d’agost s’han programat més d’una trentena de propostes per a tots els públics

Martorell celebrarà del 14 al 16 d’agost, la Festa Major amb més d’una trentena de propostes on destaquen l’Artesanàlia, el Holi Festival, el Cercanit i els concerts d’Oques Grasses i Baciamolemani. Una munió d’espectacles que aplegaran petits i grans durant tres dies. 

La Festa Major s’encetarà dimecres 14 amb el pregó a càrrec de l’il·lustrador Oriol Malet, a la plaça de la Vila. Tot seguit tindrà lloc l’actuació de les colles de cultura popular, el Cercanit i la Festa Petarda a la plaça de l’Església. El dijous 15 hi haurà el tradicional concert vermout amb Q Voce. A la tarda, el Holi Festival i els concerts d’Oques Grasses i Baciamolemani seran els pols d’atracció.

El darrer dia de Festa Major destaca l’espectacle La Belluga Paüra i Nàufrags, de La Industrial Teatrera. La traca final serà la Festa Superpetarda amb The Chanclettes. El regidor de Cultura, Andreu González, convida als ciutadans “a participar-hi, perquè la Festa Major s’ho val. Paga la pena de viure al carrer aquestes nits d’estiu i durant aquests tres dies hi haurà unes propostes molt interessants culturals i d’oci per passar-ho bé”. La programació detallada es pot consultar en aquest enllaç.

Fotografia: El Holi Festival és un dels moments més concorreguts de la Festa Major. Aj.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Agenda, Cultura, Martorell