Dijous, 16 maig 2024
  • Dijous, 16 maig 2024
Sant Esteve - La Bustia - FC Sant Esteve

El FC Sant Esteve no vol passar angúnies a Tercera Catalana

Per 15 d'agost de 2019 a les 18:00 0 621 Visites

Dídac Puchol renova com a entrenador després d’assegurar la permanència el curs passat

El FC Sant Esteve Sesrovires jugarà una temporada més a Tercera Catalana. Els sesrovirencs van patir de valent, la passada companya, per assegurar la permanència i, per a la propera, la prioritat serà no passar angúnies. Dídac Puchol seguirà una temporada més -la segona consecutiva- a la banqueta sesrovirenca i 

Les principals novetats del conjunt sesrovirenc per al nou curs són Arnau, Óscar, Carlos, Miki i Ángel mentre que fins a sis jugadors han causat baixa: Moha, Valle, Curi, Canals, Porto i Joan. La plantilla del FC Sant Esteve la completen Carlos, Ribes, Garcia, Jaume, Gerard, Masete, Boltà, Omar, Sergi, Fran Vicente, Rodri, Berto, Fabrias, Fran Bueno, Jose, Dante i Calvente, que continuen de la temporada passada.

Serà una temporada dura, el grup vuitè té molt nivell però intentarem consolidar el bloc que vam crear la temporada passada i assegurar la permanència el més aviat possible”, explica a La Bústia, el tècnic Dídac Puchol. Els sesrovirencs encetaran la pretemporada el 19 d’agost i disputaran cinc partits de preparació davant el FC Martinenc B (25/8), AE Abrera (28/8), CE Anoia (30/8), FC Sant Quirze B (1/9) i CF Sant Andreu de la Barca B (4/9).

Puchol afegeix que “els reforços ens donaran experiència, veterania i qualitat i això segur que farà millorar les prestacions que teníem fins ara. Estem convençuts que farem una millor temporada que l’anterior”. El FC Sant Esteve debutarà a la competició oficial el 7 de setembre a Sant Boi de Llobregat davant el CF Vinyets-Molí Vell. El primer duel a casa serà el 14 de setembre davant la UD Sector Montserratina.

Fotografia: El conjunt sesrovirenc afronta una nova temporada il·lusionant.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: