Divendres, 17 maig 2024
  • Divendres, 17 maig 2024
Esports - La Bustia - Gemma Afonso 2

L’esparreguerina Gemma Afonso fitxa pel Baxi Ferrol com a preparadora física

Per 16 d'agost de 2019 a les 18:00 0 752 Visites

L’equip gallec milita la Segona Divisió femenina estatal de bàsquet

D’Esparreguera a El Ferrol. Gemma Afonso, que durant tres anys ha exercit com a preparadora física del CB Tenea Esparreguera, de Lliga EBA masculina, farà un salt en la seva carrera professional incorporar-se al Baxi Ferrol, un equip que milita a Lliga Femenina 2, la Segona Divisió estatal de bàsquet.

Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i Esport (CAFE) a l’INEFC de Barcelona, Afonso compta amb la titulació d’entrenadora de bàsquet nivell 2 i porta molts anys treballant en el bàsquet formatiu. “És una gran oportunitat per mi. És un projecte molt bo per viure’l i m’ho vaig haver de pensar molt poc abans de decidir-me”, assegura l’esparreguerina al web del club gallec.

Afonso, que a més del CB Tenea Esparreguera combinava la seva tasca com a preparadora física fent classes en instituts, formarà part d’un projecte totalment professional. “M’han dit que la intenció és aconseguir l’ascens a Lliga Femenina 1 i per això treballarem molt dur”, reconeix.

La pretemporada pel conjunt gallec començarà el proper 2 de setembre al pavelló d‘A Malata. Les jugadores ja compten amb un pla de treball que ha dissenyat Afonso. 

Fotografia: Gemma Afonso fa el salt al bàsquet femení professional

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Esparreguera, Esports