Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bústia - Fira - Oli

Nova edició de la Fira de l’Oli de Castellví de Rosanes

Per 23 de novembre de 2018 a les 7:01 0 921 Visites

És la tercera edició de la fira

Està organitzada per l’Ajuntament i l’APECRO

 

La 3a Fira de l’Oli de Castellví tindrà lloc aquest diumenge 25 de novembre i un any mes, el centre neuràlgic de l’activitat serà la plaça del poble, on de les 10 del matí fins les 14h hi haurà estands, exhibicions i degustacions.

L’esmorzar a la plaça donarà el tret de sortida a la fira a les 10. Des d’aquella hora, també es podran visitar els estands, comprar oli, degustar mel i olis aromatitzats i conèixer varietats d’olives, eines del camp i saber quines cases de Castellví encara fan oli per a consum propi.

Una hora més tard es farà la recollida infantil d’olives amb canya i simultàniament s’anirà produint en directe oli d’oliva a la plaça i es podrà gaudir de l’exhibició d’un ferrer artesà i de l’elaboració d’escultures amb fusta fetes amb moto-serra.

Un cop tanqui la fira de mostres, a les 14.30h tindrà lloc un dinar a la sala del CCR i la cloenda de la jornada vindrà de la mà de Carles Belda, un dels referents de la música tradicional-folk de Catalunya i del vers improvisat.

La Fira de l’Oli, coorganitzada per l’Ajuntament de Castellví i l’associació APECRO, compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i del CCR, i també de nombroses persones que aportaran els seus productes i coneixements a la fira, a les quals l’organització vol traslladar el seu agraïment.

Print Friendly, PDF & Email