Diumenge, 19 maig 2024
  • Diumenge, 19 maig 2024

“El Life Montserrat reclama continuïtat”, a l’edició del setembre de La Bústia

Per 21 de setembre de 2019 a les 7:30 0 1051 Visites

El reportatge del Life Montserrat per mantenir els boscos endreçats; i l’èxit de Rosalía, la cantant de Sant Esteve que ha guanyat dos MTV Music Awards

L’edició de La Bústia de setembre publica l’inici del curs escolar a la comarca amb més de 24.000 alumnes. Les xifres són molt similars a les de l’any passat, tot i que la tendència és a la baixa.

El reportatge està dedicat al projecte europeu Life Montserrat que és a punt de finalitzar i que ha servit perquè els municipis a l’entorn de la muntanya siguin més rics en biodiversitat, menys vulnerables als incendis forestals i s’adaptin millor al canvi climàtic.
 
L’entrevista és a Ariadna Isern, que és la tresorera de la plataforma Tanquem Can Mata, que denuncia l’incompliment de la normativa de l’abocador dels Hostalets de Pierola i que afecta tots els municipis del voltant.

La Fira Gastronòmica dels Porrons d’Abrera i la Festa del Roser de Martorell amb el Vimart, són les primeres cites festives, culturals i gastronòmiques de la tardor, que també es tracten en aquesta edició.
 
Les seccions dels municipis, Participació, Esports, Turisme, oci i gastronomia i d’altres es poden llegir a la publicació que s’està repartint -50.000 exemplars- aquests dies en els 10 municipis.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: