Dissabte, 27 juliol 2024
  • Dissabte, 27 juliol 2024
Martorell - La Bustia - Escola Oficial Idiomes

L’Escola Oficial d’Idiomes amplia el termini de matriculació d’alemany i anglès

Per 24 de setembre de 2019 a les 12:00 0 656 Visites

Les noves dates del centre martorellenc s’allarguen fins al dia 30 de setembre a causa de diverses places vacants

L’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Martorell ha obert un termini extraordinari de matrícula per als cursos d’alemany i d’anglès, fins al 30 de setembre. El centre ha afegit aquesta opció a la gent interessada davant l’existència d’algunes places vacants. Qualsevol persona major de 16 anys pot optar-hi.

El període extraordinari de matrícula per als cursos d’alemany compta amb places disponibles en tots els seus nivells. Pel que fa a l’anglès, el dia 27 de setembre es publicarà una previsió de les places disponibles, i la matrícula es podrà fer al centre el dia 30 de setembre a partir de les 16.00h

L’EOI preveu igualar o superar els 522 alumnes del curs passat. Componen el cos docent 5 professors d’anglès i 4 d’alemany per als cursos ordinaris, i 3 més per als cursos especials. El centre disposa de 8 aules, una biblioteca amb material de lectura, gramàtica i audiovisual a disposició dels alumnes i de la resta de població amb el carnet de la Biblioteca, i una sala d’actes per a activitats culturals.

Fotografia: EOI de Martorell.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: