L’abrerenc Albert Presas i l’àvia Remei seran els padrins d’una mostra de tres dies de durada
Els dies 27, 28 i 29 de setembre tindrà lloc la segona edició de la Fira Gastronòmica dels Porrons d’Abrera. El carrer del Rebato divendres, i el Parc de Can Morral dissabte i diumenge, seran els escenaris d’una mostra que oferirà els productes de proximitat amb la seva gastronomia. L’abrerenc Albert Presas i l’àvia Remei seran els padrins de la mostra.
“Recupererem l’època d’esplendor del barri del Rebato, amb els restaurants Tres Porrons i Quatre Porrons com a referents i la tradició agrícola del municipi”, explica l’alcalde Jesús Naharro.
El divendres 27 hi haurà un concurs de beure amb porró i la degustació de plats que es cuinaven als Tres Porrons al carrer del Rebato.
Dissabte 28, al Parc de Can Morral acollirà la fira gastronòmica amb música en viu, activitats infantils, mercat de pagès amb petits productors i cultura popular. A més hi haurà l’actuació de l’Escola Municipal de Música d’Abrera i els tallers de cuina amb el xef d’Abrera, Èric Díaz; Xesco Bueno (Ca l’Esteve, de Castellbisbal) i David Cortoixà i Sant Peñarrocha.
Diumenge 29, hi haurà una tractorada pels carrers d’Abrera, tallers de cuina infantil, música de Bongo Beats i Dj Konguo.
Fotografia: La Fira Gastronòmica dels Porrons d’Abrera, en l’edició de l’any passat [La Bústia]