Dissabte, 27 juliol 2024
  • Dissabte, 27 juliol 2024
Esports - La Bustia - Club Handbol Sanes

El CH Sant Esteve es vol refer de l’ensopegada en el debut a la lliga

Per 27 de setembre de 2019 a les 17:10 0 681 Visites

L’equip d’Oliver Roy visitarà Sant Esteve de Palautordera en el primer duel a domicili

El CH Sant Esteve persegueix la primera victòria a domicili en la segona jornada de lliga al grup D de Primera Estatal. Els sesrovirencs visitaran la pista del CH Sant Esteve de Palautordera, que en l’estrena a la competició van sumar un triomf valuós a la pista del BM La Roca (30-31).

En canvi, l’equip d’Oliver Roy va perdre en el debut a la lliga al Sanes Arena davant el CH Sant Joan Despí (25-26). El matx va ser un estira-i-arronsa i ple d’alternatives que va arribar al descans amb empat (15-15).

En la represa, els sesrovirencs van estirar el marcador amb un màxim avantatge de tres gols (19-16) però un parcial dels visitants (0-5) els va permetre recuperar l’avantatge que jo no perderien fins al final.

Marc Turégano, que va ser el màxim golejador dels sesrovirencs en la primera jornada amb 7 gols, tornarà a ser un dels referents en atac del conjunt de Roy. Després de la primera jornada, el Sant Martí Adrianenc és el primer líder de la competició. Els sesrovirencs s’han situat a mitja taula.

Fotografia: El francès Ugo Pierre va debutar amb dos gols com a sesrovirenc [CH Sant Esteve]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: