Divendres, 26 juliol 2024
  • Divendres, 26 juliol 2024
La-Bustia-Rosalia-Sant-Esteve-MTV

Uns lladres assalten la casa de Rosalía a Sant Esteve

Per 2 de novembre de 2019 a les 7:00 0 1117 Visites

Van obrir la caixa forta d’una de les habitacions de la vivenda familiar, la matinada de dijous

Uns lladres van accedir, la matinada de dijous passat, a la vivenda familiar de la cantant Rosalía, que resideix a Sant Esteve. Segons explica La Vanguardia, els lladres van obrir una caixa forta amb una radial i es van emportar el contingut, principalment, joies.

En el moment del robatori no hi havia ningú a l’habitatge. Rosalía es trobava a Sevilla, que dilluns vinent actua a l’auditori Rocío Jurado. El cas és a mans de la Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra de Martorell. 

Tot i que la família de l’artista no ha presentat cap denúncia a la policía catalana, durant tot el divendres un vehicle de la policía científica dels Mossos d’Esquadra va ser durant unes hores a l’interior de la casa fent inspeccions per localitzar les pistes dels assaltants.

Rosalía, de 26 anys, és una de les noves estrelles de la música a nivell mundial amb la seva fusió del flamenc amb ritmes actuals com el hip hop. El 2018 va guanyar dos premis Grammy llatí i aquest any ja ha guanyat dos MTV Music Awards. El seu segon disc El mal querer l’ha catapultat com una de les cantants de referència al món.

Fotografia: Rosalía ha estat víctima d’un robatori en la seva casa a Sant Esteve [fotograma del vídeo dels últims Premis MTV, aquest agost]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: