Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
Martorell recull el segell Ciutat Amiga de la Infància

Martorell rep el segell ‘Ciutat Amiga de la Infància’ d’UNICEF

Per 27 de novembre de 2018 a les 17:00 0 808 Visites

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha recollit aquest matí el segell ‘Ciutat Amiga de la Infància’, atorgat per UNICEF. L’acte ha tingut lloc al Palau d’Exposicions i Congressos d’Oviedo (Astúries). Aquests premis reconeixen els governs locals que dissenyen polítiques públiques basades en la Convenció sobre els Drets dels Nens, que promouen la participació infantil i impulsen aliances a favor de la infància en l’àmbit municipal.

La 8a edició s’ha premiat per primera vegada a 114 governs locals de tot l’Estat, entre ells el de Martorell, 80 poblacions han renovat el seu compromís per la infància i 25 projectes han rebut el reconeixement de Bones Pràctiques en Drets d’Infància i Política Municipal.

Fonollosa ha afirmat que “una entitat com UNICEF ens hagi atorgat aquest guardó és important perquè ens reconeix que a Martorell tenim cura dels drets dels infants de manera transversal, en totes les polítiques municipals. Com a alcalde és un orgull enorme perquè només un 3% dels municipis catalans tenen aquest guardó. La qualificació és dura i rigorosa, i has de complir tots els estàndards de qualitat”.

Altres ciutats reconegudes catalanes han estat: Callús, Castellar del Vallès, Esplugues de Llobregat , Igualada, Molins de Rei, Parets del Vallès, Sabadell, Santa Coloma de Gramenet, Sitges, Vilassar de Dalt, Granollers, Lleida, Palafrugell, Cornellà i Barcelona.

Ciutats Amigues UNICEF 2018

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Martorell, Societat