Divendres, 26 juliol 2024
  • Divendres, 26 juliol 2024
La Bustia Stylo podi Esparreguera

El Club Karate Gimnàs Stylo tanca un any 2019 espectacular

Per 18 de gener de 2020 a les 17:00 0 2400 Visites

També prepara el Campionat de Catalunya de Karate sènior que torna un any més a Esparreguera

El director i entrenador del Club Karate Gimnàs Stylo, Ferran Rueda, destaca que el 2019 ha estat “un gran any pel nostre club perquè ens hem classificat en totes les categories a nivell autonòmic i la Federació Catalana de Karate ha selecionat dos dels nostres competidors per participar als Campionats d’Espanya juvenil i júniors”.

En aquestes competicions van obtenir la màxima puntuació en juvenil femenina kumite amb una primera classificada d’Espanya, la martorellenca Mireia Bejarano. I l’esparreguerí David Noguero, sotscampió de Catalunya cadet, júnior i sub21 el 2019.

El CKG Stylo va tancar l’any 2019 amb podi per a 13 alumnes al Campionat de Catalunya de Karate (kius) a Montcada i Reixac, que es va celebrar el dia 14 de desembre.

D’altra banda, en aquests moments, “estem preparant el Campionat de Catalunya de Karate sènior a Esparreguera que se celebrarà el dia 7 de març”, confirma Rueda. Serà la sisena vegada consecutiva i ho faran amb els millors karateques de Catalunya i “la presència de les Cheerleaders oficials del F.C. Barcelona”.

El director del club també explica que “ens començarem a preparar pel Campionat de Catalunya infantil a l’abril, que és classificatori pel campionat d’Espanya”.

Fotografia principal: El podi dels primers, d’esquerra a dreta, Unai Serra, kata, de Gelida; Ferran Rueda, director del Club Stylo; Nara Sánchez, kumite, d’Esparreguera; i  Eric Villegas, kumite, de Collbató.

D’esquerra a dreta i d’adalt a baix: Clara Sánchez, 3era kata, d’Esparreguera; June Montesinos, 3era kumite, d’Esparreguera; Carla Visa, 2n kumite, d’Esparreguera; Daniela Mellinas, 3era kata, d’Esparreguera; Anna Serrano, 3era kata, d’Esparreguera; Álvaro Martínez, 3r kata, d’Olesa; Sebira Morata, 3era kata, d’Esparreguera; Alba Chanes, 2a kumite, de Gelida; David López, 3r kumite, d’Esparreguera; Iker Fuentes, 3r kumite, d’Esparreguera [Stylo]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: