Dilluns, 20 maig 2024
  • Dilluns, 20 maig 2024
La bustia - pista gel - martorell

Martorell amplia l’oferta de pistes de gel aquest Nadal

Per 4 de desembre de 2018 a les 20:58 0 4351 Visites

Martorell tindrà dues pistes de gel durant un mes a partir d’aquest dimecres 5 de desembre quan s’obrirà al públic. L’Ajuntament ha decidit renovar la pista de gel natural que va estrenar per primer cop l’any passat a la pista annexa del Pavelló Esportiu Municipal i com a novetat d’enguany hi haurà altra pista sintètica a la plaça de l’Església. L’horari de patinatge serà de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 22.00 hores. Els dies 24 i 31 de desembre i 5 de gener estarà obert els matins i el 25 i 26 de desembre, a la tarda.

A més de la possibilitat de patinar, l’espai lúdic comptarà amb una zona de copes, food trucks, música i activitats especials. En les dues darreres setmanes del primer trimestre, els alumnes de 2n a 6è de Primària gaudiran de la pista de gel durant els matins. L’espai també rebrà la visita del Pare Noel i el Patge Viu Viu, l’enviat de Ses Magestats els Reis d’Orient a Martorell.

La pista sintètica a La Vila pretén ser un al·licient més per reforçar el petit comerç. Així, l’únic requisit per poder patinar serà comprar en qualsevol dels comerços associats a Fem Vila i, a canvi, es lliurarà una entrada per poder patinar. El preu per patinar a la pista de gel natural de la pista annexa del Pavelló Esportiu Municipal durant 30 minuts és de 5 euros, que inclou el lloguer dels patins. Aquells qui comprin una entrada per a la pista annexa se’ls regalarà una altra per poder gaudir de la pista sintètica de la plaça de l’Església.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Esports, Martorell