• Diumenge, 19 maig 2024
la bustia- karate - esparraguera

Esparreguera, seu del Campionat de Catalunya de karate

Per 7 de desembre de 2018 a les 17:00 0 2266 Visites

Per cinquè any consecutiu, el Poliesportiu El Castell d’Esparreguera serà la seu del Campionat de Catalunya de karate sènior 2019 sota l’organització de la Federació Catalana de Karate i el Club Karate Stylo i la col·laboració de l’Ajuntament. El campionat compta amb la col·laboració de diferents empreses del Baix Llobregat Nord.

Mentrestant, Daniel Noguero, del Club Karate Stylo va pujar al podi com a tercer classificat del Campionat de Catalunya cadet, júnior i sub21 disputat a Montmeló. Noguero, que s’entrena al Centre d’Alt Rendiment (CAR) Sant Cugat amb l’equip de competició de la Federació Catalana de Karate, va repetir podi en el XXIII Torneig de Sant Sadurní a Montornès. En aquesta competició, Mireia Bejarano, de Martorell, va ser tercera classificada en la modalitat de katas.