Dijous, 16 maig 2024
  • Dijous, 16 maig 2024
Martorell - La Bustia - Seat

Seat engega el retorn esglaonat a la planta de Martorell

Per 13 d'abril de 2020 a les 18:00 0 1122 Visites

Els sindicats, en desacord amb la mesura, ho han denunciat davant la inspecció de Treball

La planta Seat de Martorell reincorporarà presencialment, dimarts, un 25% de la plantilla de les àrees de direcció no lligades a la producció, un cop el govern espanyol hagi aixecat el confinament total que permet als treballadors no essencials desplaçar-se fins al lloc de treball. Després ho farà la resta.

En una carta interna enviada a la plantilla, Seat explica que s’està començant a “doblegar” la Covid-19 i que bona part dels treballadors “ja està en condicions” de tornar al seu lloc de treball.

En aquest retorn a la feina, Seat també preveu recuperar els afectats per l’ERTO. Així, la companyia automovilística assegura que en tots els casos la reincorporació es farà “assegurant la protecció” de tots els treballadors.

UGT i CCOO, en desacord amb la mesura, ho ha denunciat davant la inspecció de Treball i demanen Seat que negociï un pla de contingencia que garanteixi la salut dels treballadors. “Ens sembla una irresponsabilitat”, asseguren els sindicats.

A més, lamenten que les primeres persones que es vol fer tornar al lloc de treball són, precisament, les que poden i estan fent teletreball.

Fotografia: Dimarts es reincorporen treballadors a la planta de Martorell [Seat]

Print Friendly, PDF & Email