Dissabte, 27 juliol 2024
  • Dissabte, 27 juliol 2024
Martorell - La Bustia - Seat

Seat torna als números vermells a causa del coronavirus

Per 29 d'abril de 2020 a les 13:04 0 1306 Visites

La planta de Martorell perd 48 MEUR quan en el mateix periode l’any passat va obtenir un benefici de 89 MEUR

La planta de Seat a Martorell torna als números vermells. Així ho han confirmat els resultats publicats pel grup Volkswagen -l’empresa propietària de la marca-, qui ha tingut unes pèrdues de 48 MEUR durant el primer trimestre d’aquest anys.

Una xifra que contrasta amb el benefici de 89 MEUR registrat durant el mateix període de l’exercici anterior. A banda, Seat va comercialitzar al voltant de 140.000 vehicles entre gener i març (un 20,45% menys respecte a l’any anterior) i la seva facturació va ser de 2.558 MEUR (un 16,21% menys).

El director financer del grup Volkswagen, Frank Wittler, assegura que “la pandèmia de la Covid-19 ha tingut impactes substancials en el negoci”. Així, la multinacional ha pres “nombroses contramesures” per retallar costos i cobrir les necessitats de liquiditat.

La planta de Martorell va reprendre la seva activitat aquest dilluns. Ho va fer un terç de la seva capacitat per evitar possibles contagis i per assegurar que tots els treballadors que es van reincorporant se’ls pugui realizar proves PCR.

Fotografia: Un treballador amb mascareta a la planta de Martorell [ACN]

Print Friendly, PDF & Email