Divendres, 26 juliol 2024
  • Divendres, 26 juliol 2024
La Bustia FM Masquefa seguici festiu

La Festa Major de Santa Magdalena de Masquefa es pot reviure de forma online

Per 30 de juliol de 2020 a les 17:00 0 1189 Visites

Diversos actes s’han emès en directe a través d’Internet

El dissabte 25, Masquefa va posar punt final a la Festa Major de Santa Magdalena. Una festa que va començar el dia 22 i que ha estat adaptada a les circumstàncies que es viu al territori arran de la pandèmia de la covid-19. La Festa Major Petita i la Festa Major van ser suspeses però el consistori va presentar un programa d’activitats alternatiu.

Els actes presencials han estat amb aforaments limitats, com l’ofici solemne de Festa Major i l’ofrena del ram de la geganta a Santa Magdalena, a càrrec de la Colla Gegantera. Els veïns de Masquefa han pogut visitar, a La Fàbrica Rogelio Rojo, de l’exposició dels balls del seguici festiu: drac, bèsties i diables, ball de bastons i gegants i gegantins.

A més, els vilatans han gaudit del castell de focs, patrocinat per Pirotècnia Rosado, des dels balcons, finestres i terrasses de casa seva.

La majoria d’actes s’han retransmès a través d’Internet i es poden reviure al canal de YouTube Ràdio Masquefa. Una de les activitats més destacades ha estat ‘figures de festa’, a càrrec de les entitats de la vila com els bastoners, l’Alzinar, la Colla Gegantera i els Pixafocs i Cagaspurnes Colla de Diables.

El concert ‘Masquefa i Montgrins’ també es va poder seguir de forma telemàtica.

Fotografies: Alguns actes de la Festa Major de Santa Magdalena s’han celebrat presencialment [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Masquefa