Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
La bustia ajuntament Sant Esteve

Sant Esteve congela tres impostos per al 2021

Per 28 d'octubre de 2020 a les 12:00 0 1061 Visites

En canvi, incrementa la taxa d’escombraries i l’IBI a les grans empreses

L’Ajuntament de Sant Esteve ha aprovat inicialment les ordenances fiscals previstes per al 2021. La proposta recull la congelació dels principals tributs com l’IBI per a llars i pimes, l’impost de vehicles o la taxa pel subministrament d’aigua. En canvi, incrementa en 20,51€ l’any la taxa d’escombraries.

Pel que fa a les grans empreses, es produeix un increment d’un 5% en l’IBI per ús industrial Aquesta modificació es fa amb la voluntat de no penalitzar les famílies en el context de la crisi de la covid-19. El govern municipal demana un esforç transitori a aquestes empreses, que espera revertir en el temps. En quant a l’IAE, es modifiquen la guia de carrers i el coeficient de situació.

S’augmenten les bonificacions de l’impost de vehicles per a empreses amb grans flotes, amb una bonificació del 30% a partir del 31è vehicle. L’ICIO augmenta el coeficient del 3,1 al 3,4 per a obra major.

Les ordenances fiscals es van aprovar amb els vots favorables de PSC, ARAses, Ciutadans i Sesrovires en Comú. ERC i AUxSES van votar-hi en contra.

Fotografia: L’Ajuntament de Sant Esteve aprova les ordenances fiscals per al 2021 [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: