La Bustia Sala 5 Martorell f

El Sala5 Martorell es classifica per a la segona fase de la Copa del Rei

Per 30 d'octubre de 2020 a les 17:00 0 552 Visites

Després de guanyar el duel contra el FS Manresa per 4 gols a 7

El primer equip del Sala5 Martorell ha assolit la classificació per a la segona fase de la Copa del Rei de futbol sala després de superar el Manresa per 4-7. Fa vuit temporades que el club no participava en aquesta competició.

El conjunt de Víctor González es va posar per davant en el marcador ben aviat gràcies als gols de Joan Rusines i Pau Albacete en menys de cinc minuts. L’equip del Bages va respondre abans del descans amb tres gols però als martorellencs els va donar temps d’empatar.

A la represa, els vermells van veure porteria amb les dianes de Fouad, en dues ocasions, i Ramon (3-6). Els manresans van ajustar el marcador però Pau Albacete va fer el 4-7 definitiu i va sentenciar un triomf que els serveix per continuar vius a la Copa del Rei.

El tècnic Víctor González va explicar que l’equip “va fer un partit molt seriós i la nostra profunditat de banqueta es va notar molt”.

Fotografia: El Sala5 Martorell supera la primera ronda de la Copa del Rei [Xiulet Final]