Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
La Bustia imatge Olesa Impulsa

Impulsa Olesa, una plataforma digital per fer créixer el comerç local

Per 9 de novembre de 2020 a les 7:00 0 1155 Visites

L’aplicació ja es pot descarregar des de mitjans d’aquest mes de novembre

El departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Olesa, amb la col·laboració de l’Associació de Botiguers i Comerciants Olesa Comerç i del Mercat Municipal, ha posat en marxa la plataforma Impulsa Olesa. Té per objectiu impulsar el comerç local i fidelitzar la clientela.

La plataforma està disponible des de mitjans d’aquest mes de novembre i la ciutadania es pot beneficiar de descomptes i promocions als comerços d’Olesa a través d’una aplicació i d’una targeta moneder. A més, es podrà consultar informació referent a les entitats locals, totes les notícies de la premsa local i l’agenda d’activitats del municipi.

L’adhesió dels establiments a la plataforma és totalment gratuïta i tots ells podran fer publicitat de les promocions que facin. Yolanda Muñoz, cap del Servei de Promoció Econòmica, ha destacat que Impulsa Olesa “ajudarà els comerços a augmentar les vendes i el benefici del comerç local, premiant els clients”.

El president d’Olesa Comerç, Toni Romero, ha valorat molt positivament aquesta iniciativa perquè serà “un altaveu i un lloc de promoció”, així com “un complet canal de comunicació on els establiments han de ser-hi presents”.

En el mateix sentit, la presidenta de l’Associació de Paradistes del Mercat Municipal, Neus Valldeperas, ha assegurat que “tot el que sigui fidelitzar la clientela i poder augmentar les compres al poble és positiu”.

Funcionament de l’aplicació

Els establiments locals s’adhereixen a la plataforma a través de dues modalitats. En la de ‘Moneda Establiment’, el comerç pot aplicar un percentatge de descompte que s’acumula al compte de l’usuari per a futures compres a la mateixa botiga.

La ‘Moneda Vila’ permet generar descomptes que es poden utilitzar en qualsevol dels establiments olesans adherits a la plataforma.

Els comerços que estiguin interessats a formar-hi part poden posar-se en contacte amb el departament de Promoció Econòmica o enviant un correu electrònic a impulsaolesa@gmail.com.

Fotografia: La fira de la tardor del 4 d’octubre ha estat l’última i l’única fira del comerç local a Olesa i a la zona fins ara des de l’inici de la pandèmia [La Bústia]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: