Dimecres, 24 juliol 2024
  • Dimecres, 24 juliol 2024
La Bustia Christian Friedl Seat

Christian Friedl, nou director de la planta de Seat a Martorell

Per 10 de desembre de 2020 a les 12:00 0 671 Visites

Assumirà el càrrec a partir de l’1 de gener per liderar l’electrificació de la factoria

Christian Friedl, el fins ara director de la planta de Porshe a Zuffenhausen, assumirà la direcció de la planta de Seat a Martorell a partir de l’1 de gener. D’aquesta manera, Friedl substituirà a Rainer Fressel, que es farà càrrec de la direcció de la fàbrica de Volkswagen a Wolfsburg. A més, reportarà al vicepresident de Producció i Logística de la companyia, Herbert Steiner.

A la planta de Seat s’hi fabriquen sis models diferents: el Seat Ibiza, Arona, León, els Cupra León i Formentor i l’Audi 1 en tres línies de producció. Friedl liderarà l’electrificació de la factoria, que ja s’ha iniciat en els models híbrids endollables del Seat León i el Cupra León i que pròximament es farà amb el Cupra Formentor.

El nou director ha estat vinculat anteriorment a la marca Porsche, concretament des de l’any 1999. Primer va fer-ho com a enginyer mecànic i després amb diversos càrrecs vinculats a la producció en les àrees de motors, carrosseria i pintura. El 2016 va ser nomenat director de la planta de Zuffenhausen, on es fabriquen els models 911 i Taycan.

Fotografia: Christian Friedl liderarà l’electrificació a la planta de Martorell [Seat]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: