Diumenge, 19 maig 2024
  • Diumenge, 19 maig 2024
La Bustia nou consultori Collbato (2)

Collbató obre les portes del nou Consultori Local

Per 26 de gener de 2021 a les 7:00 0 936 Visites

Inicia la seva activitat el dilluns 1 de febrer amb una millora en l’atenció a la ciutadania

El nou Consultori Local de Collbató iniciarà la seva activitat aquest dilluns 1 de febrer. L’equipament s’ubica a l’edifici de les Escoles Velles, Passeig de la Fumada número 8, i és gestionat per l’Institut Català de la Salut.

La seva obertura suposa una millora en l’atenció als veïns del municipi, ja que compta amb els serveis de medicina, infermeria i pediatria i sumarà dos professionals més a la plantilla habitual, en les especialitats de medicina de família i infermeria. A la vegada, suposarà una ampliació en l’horari d’assistència.

La instal·lació té 283,42 m² i disposa de quatre consultes, una recepció, dues sales d’espera, una àrea de professionals i un magatzem clínic. La seva adequació ha estat a càrrec de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona. El Servei Català de la Salut ha proporcionat l’equipament sanitari necessari.

Horaris d’atenció

L’horari d’atenció de medicina de família i infermeria és de dilluns a divendres de 9 a 13h i de dimarts a divendres de 15 a 19h.

L’atenció de pediàtrica és dilluns, dimecres, dijous i divendres de 9 a 13h.

Fora d’aquest horari de consultes, l’atenció es realitza al Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Sant Andreu i els caps de setmana i festius al Punt d’Atenció Continuada (PAC) d’Esparreguera.

Tots aquells usuaris que presentin símptomes compatibles amb la covid-19 s’han d’adreçar al CAP Esparreguera.

Fotografies: Espais del nou consultori de Collbató [Atenció Primària Costa Ponent]

 

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Collbató, Societat