Dissabte, 27 juliol 2024
  • Dissabte, 27 juliol 2024
La Bustia LalBa Olesa

El grup olesà Lal’Ba presenta el seu disc ‘Lal’Boom’

Per 1 d'abril de 2021 a les 7:00 0 2900 Visites

El videoclip ‘Cendra’ ja està disponible a través de YouTube

Lal’Ba publica aquest 16 d’abril el seu primer disc ‘Lal’Boom’. El treball del grup olesà format per Alba Soler i Ferran López aposta per la combinació de lletres carregades d’un missatge inclusiu i no violent. Es tracta d’una fusió de l’electrònica i els ritmes llatins, com la cúmbia i el merengue. La seva música és urbana i en català.

L’àlbum compta amb les col·laboracions de les Balkan Paradise Orchestra, el Cor Cantabile i PD Cooba, que són grups formats exclusivament per dones. Amb aquestes unions es reforça encara més l’estil del grup i del seu darrer treball.

És la primera gran fita de ‘Lal’Boom’ després del seu primer senzill, ‘2020’, publicat fa poc més d’un any. És un projecte independent i autoproduït. En part, la seva gravació s’ha finançat gràcies a una campanya de micromecenatge que va comptar amb més d’un centenar de donants.

El videoclip del primer single de l’àlbum es titula ‘Cendra’ i es pot veure a través de YouTube, on té més de 450 visualitzacions.

Com a prèvia una altra estrena, Foc, el segon i últim single que surt aquest dijous 1 d’abril en exclusiva a viasona.cat, i el divendres 2 a totes les plataformes digitals.

Fotografia: Lal’Ba presenta el seu primer disc que sortirà a la venda a l’abril [Lal’Ba]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Olesa de Montserrat