Divendres, 26 juliol 2024
  • Divendres, 26 juliol 2024

Oussama Chefraou, fitxatge de luxe pel Sala5 Martorell

Per 4 de gener de 2019 a les 18:00 0 1186 Visites

L’ex Primera torna a casa després d’una dècada al FC Barcelona, Tudela, Manresa i Terrassa

Oussama Chefraou (Marroc, 1996) s’ha convertit en el fitxatge d’hivern del Sala5 Martorell en el seu intent de recuperar la categoria perduda el curs passat: Segona Nacional B. El martorellenc torna a casa després de gairebé una dècada de la seva marxa al FC Barcelona. Amb Oussama a les seves files, el Sala5 Martorell reforça, encara més, la seva candidatura pel títol de Tercera Nacional.

Després d’uns primers anys de formació a Martorell, Oussama va fer el salt als equips base del FC Barcelona on va jugar-hi durant 7 temporades. El martorellenc va arribar a debutar amb el primer equip dirigit per Andreu Plaza i es va proclamar campió de la Copa Catalunya. Tudela va ser el seu destí després de sortir del Palau Blaugrana i va jugar de forma regular una temporada a Primera Divisió amb l’Aspil Vidal Ribera Navarra. L’any següent va fer el pas al Manresa FS i, aquest primer tram de curs, a l’Isur Ciutat de Terrassa.

Oussama ha estat internacional amb la selecció espanyola sub-21 i internacional absolut amb la selecció del Marroc i de Catalunya, amb aquesta última en categoria juvenil es va proclamar campió d’Espanya en la temporada 2014/2015.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Esports, Notícies