Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia Creu Roja Baix Llobregat Nord

Alguns municipis celebren el Dia Mundial de la Creu Roja

Per 10 de maig de 2021 a les 7:00 0 494 Visites

Martorell, Sant Andreu, Olesa i Castellví han il·luminat edificis i espais de color vermell

Aquest dissabte 8 de maig s’ha commemorat el Dia Mundial de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Rosa i municipis de la zona de difusió de La Bústia s’han unit a l’homenatge il·luminant edificis significatius. A Martorell s’ha pogut veure la il·luminació vermella al Pont d’Anoia, a Sant Andreu al Teatre Núria Espert, a Olesa a la Torre del rellotge i a Castellví a la façana de l’Ajuntament.

A més, la Creu Roja del Baix Llobregat Nord ha ofert a Martorell una activitat per als seus voluntaris i veïns del municipi. Durant el matí s’han instal·lat taules i s’han organitzat tallers i xerrades per explicar quina és la funció de l’organització.

El president de l’associació, Ramon Vila, ha aprofitat per agrair la resposta social i l’increment d’ajudes en temps de pandèmia tant “per part de voluntaris, personal tècnic i socis” com pels “donatius de particulars i corporacions”.

Actualment, la Creu Roja del Baix Llobregat Nord té 250 voluntaris i entre tots despleguen un gran nombre d’accions “per disminuir i pal·liar la vulnerabilitat de les persones ateses”, afegeix Vila.

Fotografia: Activitat de la Creu Roja a Martorell [@CR_BLLN)

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: