Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia portada juny 2021

Jana Fernández i Eric Garcia, protagonistes a l’edició de juny de La Bústia

Per 21 de juny de 2021 a les 7:00 0 1026 Visites

Destaca un reportatge dels dos esportistes de Sant Esteve i Martorell i una entrevista a l’olesana Carme Pros, gerent del Grup TG – Direxis

La Jana Fernández i l’Eric Garcia són els protagonistes de la portada de l’edició de juny de La Bústia. La sesrovirenca ha fet història amb el Barça i el martorellenc ha fitxat per l’equip blaugrana per seguir els seus passos i augmentar el seu palmarès.

També és notícia l’olesana Paula Segura, la protagonista del mes, després de guanyar el Premi a la Millor Història AMIC-Ficcions 2021 dels territoris de parla catalana.

En aquesta ocasió tenim l’oportunitat de conèixer a Carme Pros, gerent del Grup TG – Direxis a través d’una entrevista que ens acosta la seva trajectòria professional, destaca el centenari de TGO i la seva filosofia, i explica també quins protocols s’apliquen en els serveis arran de la covid-19.

A més, celebrem la millora de la situació sanitària i que les Festes Majors ja són aquí. En aquest sentit i una edició més, l’Eva Fernández i el Ricardo Peregrina ens acosten el seu art amb el dibuix “preparant la festa major” i una vinyeta de la mateixa temàtica. 

Com sempre, es poden llegir notícies de societat, successos, política, economia, cultura i esports, que complementen amb la secció de participació. Els continguts d’algunes notícies o seccions destacades també es poden ampliar a través de codis QR.

L’edició del mes de juny de La Bústia s’està distribuint a les bústies, punts i expositors dels 10 municipis de difusió. També es pot consultar en format pdf a través d’aquest enllaç.

Fotografia: Portada de La Bústia de juny 2021.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: