Diumenge, 19 maig 2024
  • Diumenge, 19 maig 2024
La Bustia Moli Fariner Martorell

Molí Fariner se suma a un programa de voluntariat per ajudar les petites empreses

Per 30 de juny de 2021 a les 12:00 0 597 Visites

L’objectiu és fer front a la crisi de la covid-19 a través de ‘SOS Mentoring’

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de Martorell s’ha sumat novament a ‘SOS Mentoring’, una iniciativa de la Fundació Autoocupació i que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i amb més de 500 mentors voluntaris.

Es tracta d’un programa de voluntariat a través del qual persones empresàries i directives amb experiència ajuden les petites empreses a prendre les decisions necessàries per a fer front a les conseqüències de la crisi, contenint el seu impacte i projectant la continuïtat de les seves activitats professionals i empresarials, mantenint l’ocupació.

Durant el segon semestre de 2020, ‘SOS Mentoring’ va ajudar a 145 empreses a mantenir les seves activitats. Enguany l’objectiu és reactivar-ne 200 i mantenir 600 llocs de treball.

Les persones interessades a participar en el programa com a beneficiàries o com a mentores voluntàries poden escriure un correu electrònic a amillan@martorell.cat / rmoya@martorell.cat / trucar al 93 775 31 01 o realitzar la inscripció a través d’aquest formulari.

Fotografia: Molí Empresa de Martorell [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Economia, Martorell