Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bústia Rosalía i Esteve Nabona amb Cor Jove Orfeó Català Foto @Corjove

El Cor Jove de l’Orfeó Català torna a actuar a Sant Esteve

Per 29 de juny de 2021 a les 17:00 0 1314 Visites

Les entrades per al concert del 3 de juliol ja són a la venda

La Pista Francesc Castellet de Sant Esteve acollirà aquest dissabte 3 de juliol l’actuació del Cor Jove de l’Orfeó Català que dirigeix el sesrovirenc Esteve Nabona. Les entrades per poder assistir-hi ja són a la venda.

En aquesta ocasió, el Cor Jove interpretarà temes de set compositors: ‘Abendlied’ de R. Rheinberger, ‘Ave Virgo Sanctissima’ de J. Ollé, ‘Mane Nobiscum’ de A. De La Fuente, ‘Salve, O Vergine Maria | I gondolieri | Duetto buffo di due Gatti | Quartetto pastorale | Il Carnevale di Venezia’ de G. Rossini, ‘Pirinenques’ de C. Prat, ‘Aigües de primavera’ de S. Brotons i ‘El Mirador’ de J. Vila i Casañas.

A diferència dels dos concerts anteriors i per complir amb la normativa de la covid-19 actual, l’actuació s’oferirà a la Pista Francesc Castellet, ja que és un espai més ampli i obert que l’Església parroquial. L’aforament també estarà limitat.

Les entrades, que tenen un cost de 10 euros, ja es poden adquirir de forma anticipada a la botiga Nova Natura (Carrer Sant Joan 14, Sant Esteve) i Hiperfauna (Carrer Pep Ventura 18, Martorell). També es podran comprar abans del concert a la mateixa pista, si no s’esgoten abans.

Fotografia: El Cor Jove de l’Orfeó Català amb Esteve Nabona i Rosalía durant els Premis Goya de 2019 [@Corjove]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: