Dissabte, 27 juliol 2024
  • Dissabte, 27 juliol 2024
La Bustia campanya civisme Gelida

Gelida presenta una nova campanya de civisme

Per 5 de juliol de 2021 a les 12:00 0 656 Visites

Porta per nom ‘El millor que et pot passar…’

L’Ajuntament de Gelida ha impulsat la campanya ‘El millor que et pot passar…’ destinada a fomentar el civisme i afavorir la convivència ciutadana. Abordarà problemes com el soroll, la mobilitat, el mal ús de contenidors i pintades, els excrements de gossos i el vandalisme.

Durant aproximadament un any s’establiran tres fases on es plantejaran aquests principals problemes d’incivisme detectats a Gelida i es generaran impactes informatius sobre cadascun d’ells.

La iniciativa, que ja ha estat presentada, aposta per l’impacte i el sentit de l’humor. El fil conductor és una família de 5 membres amb un gos, dos joves que insisteixen als adults en fer les coses bé, dos pares que, sense mala intenció, provoquen situacions incíviques i una àvia que peca de soroll.

El regidor de serveis, Santi Gracian, ha celebrat que “per fi hem pogut presentar una campanya pensada i meditada, que volem que sigui contundent amb l’incivisme, però enfocada des de l’humor per ajudar a entendre la importància de tenir cura del nostre municipi i entorn”.

La cocreadora de la campanya, Anna Espinach, ha explicat que “porta per nom ‘El millor que et pot passar…’ perquè creiem que el millor que et pot passar a Gelida és que la gent sigui cívica amb respecte pel poble, a partir d’una sèrie de temes que s’han decidit abordar aquest any”.

Fotografia: Acte de presentació de la campanya [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Gelida, Societat