Diumenge, 19 maig 2024
  • Diumenge, 19 maig 2024
La Bustia Ajuntament Esparreguera

Esparreguera impulsa subvencions per a empreses, comerços i entitats esportives

Per 27 de juliol de 2021 a les 17:00 0 853 Visites

El termini per a sol·licitar-les ja ha començat i finalitza a mitjans d’agost

L’Ajuntament d’Esparreguera ha obert una nova convocatòria d’ajuts per a empreses i comerços afectats per la covid-19. El termini per a sol·licitar la subvenció ja ha començat i finalitza el 16 d’agost.

La subvenció està dotada amb un total de 200.000 euros i el topall màxim serà de 800 euros per a empreses de 10 a 50 treballadors, 600 euros de 2 a 9 treballadors i 400 euros en el cas d’un sol treballador. El criteri d’atorgament serà per l’ordre cronològic de presentació fins a exhaurir la dotació pressupostària. La sol·licitud es pot fer a través d’aquest enllaç.

D’altra banda, el consistori també ha obert la convocatòria de la línia de subvencions municipals pel foment de l’esport. Té per objectiu finançar projectes i activitats de les entitats esportives, així com donar suport a les escoles esportives i a l’esport base i fomentar la competició esportiva federada i escolar a tots els nivells.

Enguany l’Ajuntament ha ampliat en 15.000 euros la partida prevista per a aquests ajuts. Les sol·licituds es poden presentar telemàticament a través d’aquest enllaç fins al 17 d’agost. Hi poden optar totes les associacions i clubs inscrits al registre d’entitats de l’Ajuntament que hagin realitzat projectes i activitats esportius durant el curs 2020-21.

La regidora d’Esports, Glòria Gonzàlez, ha destacat que “tot i que aquest darrer any les entitats no han tingut tanta despesa, tampoc han tingut ingressos i l’ampliació de la subvenció és una manera per compensar l’esforç que han fet per mantenir-se durant el dia a dia d’aquesta pandèmia, que ha estat molt complicada també per a les entitats esportives”.

Fotografia: L’Ajuntament d’Esparreguera impulsa nous ajuts [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Economia, Esparreguera