Diumenge, 19 maig 2024
  • Diumenge, 19 maig 2024
La Bustia Cursa Martorell

Obertes les inscripcions per a la Cursa de Martorell 2021

Per 22 de setembre de 2021 a les 17:00 0 1009 Visites

L’esdeveniment esportiu tindrà lloc el 21 de novembre

La Cursa de Martorell ja té data: se celebrarà el 21 de novembre. L’esdeveniment, interromput l’any 2020 a causa de la covid-19, manté les novetats amb les quals es volia assolir una major participació popular.

La cursa serà més curta, de 5 quilòmetres, a l’abast de tothom. A més, el circuit serà totalment urbà, tancat al trànsit, molt segur i amb bona visibilitat i seguiment per part dels espectadors. En el cas dels trofeus, s’han incrementat els locals i hi haurà igualtat de premis per dones i homes.

També es farà un sorteig de la mítica samarreta ‘M’Agrada Córrer’ i de material esportiu cedit pels col·laboradors.

Per a tots els inscrits els mesos de setembre, octubre i novembre hi ha programats entrenaments guiats al CE Torrent de Llops. Els dies i hores es poden consultar a través de la pàgina web de la cursa, martorellatletic.cat/cursa-de-martorell-2021.

D’altra banda, hi haurà també serveis abans i després de la cursa, fisioteràpia, avituallaments, guarda-roba, samarreta tècnica, així com els resultats per internet. Els usuaris del CIES també poden gaudir d’una preparació específica i una classificació especial.

Un cop més els més petits també podran gaudir amb tres curses de diferents distàncies per encabir deu categories des dels cinc als setze anys. A més, en inscriure un adult s’obtindrà una inscripció per a les curses infantils.

Una altra opció per fer la Cursa de Martorell encara més teva és participar amb el grup de voluntaris que s’encarreguen que els corredors ho tinguin tot a punt.

Aquí es poden fer les incripcions a la Cursa de 5 km.

Aquí es poden fer les inscripcions a les curses infantils.

Fotografia: Cursa de Martorell l’any 2019 [Martorell Atlètic Club]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Esports, Martorell