Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia reconeixement Eric Garcia Sala5 Martorell

Eric Garcia rep el primer reconeixement a Martorell per la medalla olímpica

Per 19 de setembre de 2021 a les 20:00 0 988 Visites

El Sala5 ha convidat al jugador del Barça i de la selecció espanyola en el debut de lliga de la segona divisió B de futbol sala

El futbolista martorellenc Eric Garcia, jugador del Barça i medalla de plata als Jocs Olímpics de Tòquio 2020 d’aquest estiu amb la selecció espanyola, ha rebut el reconeixement del Club Sala5 Martorell

L’acte s’ha fet aquest dissabte a la tarda al Pavelló Esportiu Municipal de Martorell abans del primer partit de la segona divisió B de futbol sala. El president del Sala5, Xavi Torres, li ha fet entrega a Eric Garcia del carnet de soci i d’una samarreta del club. A més de rebre els aplaudiments del públic assistent, també ha fet la sacada d’honor del partit.

El defensa del Barça i de la selecció espanyola ha parlat amb la periodista Maria Cerezuela. Sobre l’acte, Eric Garcia ha dit que “és molt especial per a mi, he crescut aquí i segueixo el futbol sala, estic molt content. M’encanta tot l’esport i l’aniré a veure sempre que pugui”.  També que “jo vaig començar a jugar al CF Martorell i em fa molta il·lusió anar-hi”.

Del fitxatge pel primer equip del FC Barcelona i de la seva participació en la selecció absoluta i en els Jocs – el primer martorellenc que ho aconsegueix- ha explicat que “és el somni que sempre havia volgut i tinc moltes ganes de tot el que vingui en el futur”.

En el primer reconeixement que s’ha fet a Martorell a Eric Garcia, l’han acompanyat el president del club Xavi Torres, el membre de la junta Juanjo Ferruz, el regidor d’Esports Gerard Mimó, i la regidora de Joventut Raquel Sans. Està previst, com a mínim, un reconeixement institucional encara per concretar.

En un pavelló a mitja entrada i amb l’Eric com a espectador, els locals s’han acabat imposant en el debut de la temporada per 3-0 davant al CN Sabadell i tots els gols a la segona part.

Eric Garcia guanya la medalla de plata als Jocs de Tòquio.

Reportatge de la sesrovirenca Jana Fernández i el martorellenc Eric Garcia a La Bústia.

Eric Garcia torna al FC Barcelona.

Fotografies: Moments de l’acte de reconixement i la sacada d’hornor d’Eric Garcia [Aj/Maria Celezuela]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Esports, Martorell