Dissabte, 27 juliol 2024
  • Dissabte, 27 juliol 2024
La Bustia Figaflor Abrera

La llibreria La Figaflor d’Abrera acull la presentació de ‘10 gritos contra la gordofobia’ i ‘Ànimes viatgeres’

Per 29 de setembre de 2021 a les 7:00 0 1012 Visites

Els dies 8 i 21 d’octubre a les 18.30h, respectivament

La Figaflor Llibreria cooperativa Espai Cultural d’Abrera acull aquest mes d’octubre les presentacions i signatures de dos llibres. ’10 gritos contra la gordofobia’ es presentarà el divendres dia 8 a les 18.30h i ‘Ànimes viatgeres’ el dijous 21 a la mateixa hora.

10 gritos contra la gordofobia‘ és un llibre de Magdalena Piñeyro amb il·lustracions d’Arte Mapache i editat per Vergara. A través d’aquesta obra l’autora vol fer entendre que la gordofobia és una discriminació estructural i sistèmica.

Les persones gordes estan sotmeses a pressions estètiques, morals i de salut per tal de fer canviar i variar els seus cossos. Ni tots els cossos son iguals, ni els cossos prims son necessàriament saludables. La Magduchi desmuntarà aquests i altres tòpics entorn de les corporalitats no normatives.

Ànimes viatgeres‘ és un llibre de dos sesrovirencs, el Marc Magem i la Cristina Pérez. Els dos aventurers van explicar a La Bústia el seu viatge arreu del món i van anunciar la sortida del llibre que ara a l’octubre presenten a Abrera. Aquí es pot llegir el reportatge ‘Dues ‘Ànimes Viatgeres’ recorren el món i escriuen un llibre’.

La Figaflor és un projecte cooperatiu i cultural que té com a vessant més important la de llibreria. També la vessant d’Espai artístic i cultural és important per al projecte: presentacions de llibres, cursos, contacontes, manualitats i clubs de lectura són les activitats que estan preparant de cara a aquest curs. A través del seu Instagram @lafigaflor.llibreria van informant de totes les activitats que duen a terme.

Fotografia: Les dues sòcies, la Karma i la Rocío, i la llibreria La Figaflor d’Abrera [SE / La Bústia]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Agenda, Cultura