Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia I Festival La Palanca Colonia Sedo Esparreguera

El festival La Palanca d’Esparreguera tanca la primera edició amb 1.700 entrades venudes

Per 4 d'octubre de 2021 a les 8:00 0 1090 Visites

Veïns i visitants han seguit els espectacles de circ contemporani a carrers, teatres, places i la Colònia Sedó

La primera edició de La Palanca d’Esparreguera que s’ha celebrat des de divendres, amb activitats prèvies i paral·lales als espectacles, ha tancat aquest diumenge amb 1.700 entrades venudes.

L’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas, s’ha mostrat molt satisfet: “el festival ha estat un èxit, més de 1.700 persones han gaudit aquests dies de La Palanca amb un aforament superior al 90%”. Per l’alcalde, aquesta participació i tenint en compte el talent local de la vila, és una demostració que “Esparreguera és terra d’artistes i és cultura”.

El regidor de Cultura, Juan Jurado, ha avançat el nombre d’entrades venudes i està content i ha agraït “al personal de l’Ajuntament que ho ha fet possible, la direcció artística, l’Associació per a la Defensa del patrimoni de la Colònia Sedó i el seu entorn, el Museu de la Colònia Sedó d’Esparreguera i a tot el públic que, de nou, ha demostrat que Esparreguera és terra d’art i cultura”.

De l’últim espectacle, al recinte industrial de la Colònia Sedó, Jurado ha dit que ‘Fil’ de la Cia Madame Gaüc ha estat “sensible, elegant, mostra d’ofici i estètica, en un espai inèdit i molt especial”.

Un festival que ha comptat, entre altres artistes, amb la ballarina esparreguerina Anna Rodríguez Escalé i 5 artistes en l’espectacle inaugural Respira.cions, una creació inèdita a l’església de Santa Eulàlia; i amb dos directors artístics, la ballarina i creadora Laura Alcalà i l’artista i professor de circ esparreguerí Oriol Escursell.

A més dels 6 espectacles amb preus populars d’entre 8 i 4,20 euros, alguns amb sessió doble, la programació ha comptat amb tallers, exposicions, taules rodones i visites al patrimoni del municipi gratuïtes.

Fotografies: Algunes de les activitats i espectacles del primer festival de circ contemporani La Palanca d’Esparreguera [La Bústia/Aj/Eduard Rivas/Afe]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Esparreguera