Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
LaBustia Tres Tombs

Tres Tombs a Esparreguera i festa de Sant Pau a Gelida

Per 25 de gener de 2019 a les 17:00 0 1008 Visites

També teatre, tallers, jocs, música i altres propostes per al cap de setmana

Martorell comença el cap de setmana amb la inauguració de l’exposició ‘Individu. Del signe a l’absència’ i una Jam Session de l’Escola Municipal de Música, aquest divendres a les 19.30h al Muxart Espai d’Art i a l’Ateneu (a Can Carreras), respectivament. I a les 20h, dins del Cicle Gaudí, “El fotógrafo de Mauthausen” a la Casa de Cultura de La Vila.

Sant Andreu presenta “Teràpia de Xoc“: què passa quan tres parelles són convocades a una mateixa sessió terapèutica i la psicòloga no es presenta? de la companyia local TeatreAndreu. La comèdia es pot veure aquest dissabte a les 20.30h i el diumenge 27 gener a les 18h al Teatre Núria Espert.

Olesa, dissabte, Olesa Sardanista organitza el primer espectacle de la temporada, poètic i musical, a les 18h a la Casa de Cultura. Diumenge, es presenta el Dia Escolar de la No-Violència i la Pau d’11 a 14h a la plaça de la Sardana amb Jocs del Món i taller CreaKids per La Pau.

Esparreguera celebra els Tres Tombs. El dissabte, concert a les 20h al Patronat i el diumenge al migdia la tradicional rua pels carrers centrals del poble i benedicció de carruatges. A la tarda, teatre al Patronat a partir de les 18h.

Abrera protagonitza una Jam Session a càrrec de professors, alumnes i músics de la comarca, a la Casa de Cultura de 22 a 1h. I dissabte, amb motiu del Dia Europeu de la Mediació organitza un Joc de l’Oca gegant el dissabte al matí al Mercat.

Sant Esteve, divendres a les 19h, organitza una xerrada sobre l’ictus a la biblioteca.

Collbató, diumenge a les 18.30h, presenta l’obra de teatre “Aires de família” al Casinet amb la Cia de Teatre Enric Borràs.

A Gelida, diumenge se celebra la Diada de Sant Pau al Castell de Gelida amb una missa cantada a les 11h i a continuació un concert de gòspel a càrrec del grup ‘Donant la Nota’.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: