Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia projecte CUEME Abrera (4)

Abrera també participa en el projecte CUEME

Per 24 de febrer de 2022 a les 12:00 0 659 Visites

L’alumnat de 5è de primària de l’Escola Francesc Platón posa en marxa les seves cooperatives

Per quart any, Abrera participa en el projecte ‘Cultura emprenedora a l’escola’ (CUEME), que serveix per treballar l’autonomia, la iniciativa personal i l’emprenedoria a 5è de primària. Durant el curs escolar, els alumnes creen i gestionen una cooperativa.

Aquest dijous 17 de febrer, les tècniques municipals del Servei d’Educació i del Servei de Promoció Econòmica, Maria Edo i Tamara Mendieta, han fet una introducció del projecte a l’alumnat que hi participa de l’Escola Francesc Platón i Sartí.

El 22 de febrer, una representació dels equips directius de les cooperatives han visitat l’Oficina d’Atenció de Ciutadania per sol·licitar el NIF de la seva empresa i poder continuar endavant. Han estat rebuts per l’alcalde Jesús Naharro i les regidores dels Serveis d’Educació i Promoció Econòmica, Giulia Mirto i Guadalupe Marcos.

El següent pas és que l’alumnat participant, que són uns 71 infants, expliquin els seus projectes de cultura emprenedora, també a l’OAC. Està previst que sigui en unes dues setmanes.

Martorell també participa en el projecte CUEME.

Fotografies: Visita dels alumnes ed l’Escola Francesc Platón d’Abrera a l’OAC [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Societat