Dissabte, 27 juliol 2024
  • Dissabte, 27 juliol 2024
La Bustia detencio

Set detinguts a Olesa i Martorell per captar dones i obligar-les a constituir-se en parella de fet amb homes

Per 25 de març de 2022 a les 19:15 0 704 Visites

També a Martorell s’ha detingut un home com a presumpte autor d’un robatori amb força en un establiment

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional han desarticulat un grup que concertava matrimonis amb ciutadans estrangers per regularitzar la seva situació administrativa a l’Estat. Segons la investigació, s’havien fet empadronaments ficticis amb parelles fraudulentes en tres domicilis d’Olesa i un de Martorell.

La detenció de quatre homes i tres dones, d’entre 19 i 61 anys, es va realitzar entre el 16 i 17 de març. Cinc dels detinguts són d’Olesa. Tots ells estan acusats d’un delicte de matrimonis forçats, coaccions, contra els drets de ciutadans estrangers i pertinença a grup criminal.

Entre els detinguts hi ha l’organitzador del grup, les persones que captaven dones per casar-se i les que permetien que s’empadronessin en els seus domicilis. Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

D’altra banda, la Policia Local de Martorell ha detingut aquest dilluns 21 de març un home de 40 anys com a presumpte autor d’un robatori amb força en un establiment comercial. El propietari de l’establiment havia denunciat el furt una hora abans. El detingut estava en situació de cerca i detenció per diversos robatoris similars a poblacions del voltant.

Fotografia: Diversos detinguts a Olesa i Martorell [Mossos d’Esquadra]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: