Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
La Bustia Habitat Catalunya sorteig cap de setmana Martorell

Habitat Catalunya està de celebració

Per 23 de maig de 2022 a les 17:00 0 646 Visites

David Ferrando i Judith Agramunt compleixen 18 anys en el sector immobiliari

L’empresa martorellenca que dirigeixen David Ferrando i Judith Agramunt està celebrant els 18 anys en el sector immobiliari. Es tracta d’una de les oficines de compravenda i serveis de l’habitatge que porten més anys a Martorell i al Baix Llobregat Nord.

L’abril de 2004 els dos emprenedors van obrir la primera seu sota la marca de SASI. Amb la crisi, van resistir i van canviar a l’actual nom d’Habitat Catalunya, l’any 2009. Ferrando explica que “volem transmetre una imatge més moderna i durant aquest temps hem potenciat els serveis personalitzats i de proximitat”. Per exemple, “posen a disposició dels clients una furgoneta de forma gratuïta perquè puguin fer la mudança al nou habitatge”, afegeix Agramunt.

Durant aquests anys l’equip d’Habitat Catalunya ha crescut i ara el formen 6 treballadors. L’empresa col·labora amb entitats i esdeveniments, com ara la Cavalcada de Reis de Martorell o la mostra comercial de la Fira de Primavera de Martorell.

La setmana passada, Habitat Catalunya va entregar a Teresa Valldosera un val per un viatge de cap de setmana per a 2 persones. La martorellenca ha estat la guanyadora del sorteig que va organitzar la immobiliària per la fira de comerç de Martorell dels dies 23 i 24 d’abril per la Fira de Primavera. Tots els visitants van poder participar entrant a la web durant els dies de la promoció.

Fotografia: Habitat Catalunya durant la Fira de Primavera de Martorell [SE]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Economia, Martorell