Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
La Bustia portada maig 2022

Chanel, Pol i Rosalía, a la portada de La Bústia

Per 26 de maig de 2022 a les 7:00 0 699 Visites

El reportatge és sobre el podi aconseguit per l’artista d’Olesa i com es va viure la gala i Eurovisió a La Passió, l’entrevista és al ballarí de Collbató i és notícia la gira mundial de la cantant de Sant Esteve

En aquesta nova edició de La Bústia, destaquem i aplaudim l’actuació de l’olesana Chanel Terrero i el collbatoní Pol Soto i la resta de ballarins a Eurovisió representant Espanya a Torí. Ho fem a través d’un reportatge sobre la gala organitzada a La Passió d’Olesa. A més, entrevistem a Soto, qui ens explica les seves vivències des del Benidorm Fest i com valora la final del Festival.

També en clau musical, la sesrovirenca Rosalía és protagonista després d’anunciar i començar a preparar la gira del seu últim disc.

Amb l’arribada de la primavera, les festes i fires continuen i a La Bústia fem un repàs de les que se celebren aquest últim cap de setmana a Castellví, Sant Andreu, Abrera, Esparreguera i Collbató. En aquest sentit, destaquem també els 125 anys de la Coral Artesans de Gelida i els 40 (+1) Anys de Foc de la Colla de Diables Bram de Foc.

El sesrovirenc César Alcalá és el protagonista del mes després de proclamar-se tricampió de Catalunya d’escacs. Les notícies més destacades de societat, successos, política, esports i política es poden llegir a través del codi QR.

La Bústia s’està distribuint a les bústies, punts i expositors dels 10 municipis de difusió amb 40.000 exemplars (37.000 bústia a bústia i 3.000 en punts i expositors). Es pot consultar en format pdf a través d’aquest enllaç.

Fotografia: Portada de l’edició de maig-juny de La Bústia del 2022.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: