Dissabte, 27 juliol 2024
  • Dissabte, 27 juliol 2024
La Bustia Festa Futbol Catala Martorell

Martorell acull l’11a Festa del Futbol Català

Per 14 de juny de 2022 a les 12:00 0 557 Visites

Les competicions de futbol i futbol sala es disputaran al Complex Esportiu Torrent de Llops i al Pavelló Municipal Can Cases

La Federació Catalana de Futbol ha tornat a apostar per Martorell per celebrar la Festa del Futbol Català, que enguany arriba a l’11 edició. És la setena vegada que ho fa. El Complex Esportiu Torrent de Llops acollirà les finals dels Campionats de Catalunya de futbol i el Pavelló Municipal Can Cases la Copa Catalunya de futbol sala.

El 12 de juny ha estat el torn de les finals infantil i cadet masculí de futbol, mentre que aquest cap de setmana seran les semifinals i les finals juvenil, aleví i benjamí.

Pel que fa al futbol sala, se celebraran les finals de les categories base a partir del dissabte 18 de juny. Aniran acompanyades pel clínic d’entrenadors que organitza el Comitè Tècnic d’Entrenadors de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala.

A més, el dissabte a la tarda (19.30h) al Pavelló Municipal de Martorell es disputarà la tornada de la darrera eliminatòria d’ascens a Segona Divisió entre el Sala5Martorell i la Unión Tres Cantos. El conjunt martorellenc va guanyar 3-5 a l’anada i haurà de fer bo el resultat per aconseguir l’objectiu.

Fotografia: Una edició anterior de la Festa del Futbol Català a Martorell [FCF]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Agenda, Esports, Martorell