Dissabte, 27 juliol 2024
  • Dissabte, 27 juliol 2024
La Bústia portada estiu 2022

La Bústia presenta l’edició d’estiu

Per 23 de juliol de 2022 a les 7:00 0 570 Visites

Destaca una entrevista a Joaquim Soler, director tècnic del Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya a Masquefa

En aquesta edició d’estiu de La Bústia destaquem a portada la recent candidatura de Martorell com a Ciutat Europea de l’Esport l’any 2023 i dos aniversaris. Per una banda, els 10 anys del Molí Fariner de Martorell com a centre referent d’emprenedors, viver d’empreses, formació i ocupació del Baix Llobregat Nord.

De l’altra, els 30 anys del Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya (CRARC) a Masquefa, amb entrevista inclosa al seu director tècnic, Joaquim Soler.

La protagonista d’aquest mes és la martorellenca Paula Ortega, qui s’ha convertit en Miss Univers Catalunya i participarà en el concurs Miss Univers Espanya el pròxim mes de setembre.

A més, dediquem un espai al veí abrerenc Jordi Soriano un any després de ser trasplantat de pulmons per la covid-19.

Les notícies més destacades de societat, successos, política, economia, esports i cultura també es poden llegir i ampliar a través dels codis QR.

La Bústia s’està distribuint a les bústies, punts i expositors dels 10 municipis de difusió amb 40.000 exemplars (37.000 bústia a bústia i 3.000 en punts i expositors). Es pot consultar en format pdf a través d’aquest enllaç.

Fotografia: Portada de l’edició d’estiu de La Bústia del 2022.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: