Divendres, 26 juliol 2024
  • Divendres, 26 juliol 2024
La Bustia Festa Major Sant Andreu

Sant Andreu dona a conèixer els actes de la Festa Major

Per 7 d'agost de 2022 a les 7:00 0 636 Visites

Se celebrarà del 2 al 5 de setembre i comptarà amb les actuacions de Ladilla Rusa, Juan Perro i Álvaro de Luna

L’Ajuntament de Sant Andreu ha anunciat la programació de la Festa Major que se celebrarà del 2 al 5 de setembre. Compta amb novetats i propostes per a tots els públics i recupera activitats com la festa holi, els xiringuitos o la Gimcana Nocturna.

El tret de sortida el donarà la comunitat educativa de la ciutat el 2 de setembre amb el tradicional pregó. Entre les activitats destacades hi ha les actuacions del cantautor Álvaro de Luna, Ladilla Rusa i Juan Perro. També la desena edició de la Ruta de la Tapa.

A més, multiplica les activitats familiars i torna la gimcana nocturna, que estarà dedicada a les matemàtiques, el 3 de setembre.

Una de les novetats és la Festa Major Petita, una festa paral·lela dirigida als infants. La proposta comptarà amb activitats contínues al Parc Central de divendres a diumenge.

L’alcaldessa Ana Alba ha recordat que “tot i que tornem a gaudir de la Festa Major amb normalitat, ho hem de fer amb responsabilitat, prudència i civisme”.

El regidor de Cultura, Juan Pablo Beas, ha explicat que “la Festa Major comptarà amb activitats tradicionals i culturals a càrrec de les entitats i associacions de Sant Andreu de la Barca, que representen el cor de la festa”.

El cartell de la Festa Major d’enguany ha estat dissenyat per Laura Hidalgo, dissenyadora i tatuadora local.

Fotografia: Presentació de la programació de la Festa Major de Sant Andreu [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: