Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia Podem Martorell

Podem Martorell es presenta amb Oriol Bosch com a cap de llista

Per 22 de febrer de 2019 a les 19:30 0 1285 Visites

Som Martorell, amb un regidor a l’Ajuntament, i Podem estan tancant un acord per anar conjuntament a les eleccions

Oriol Bosch ha estat escollit pels inscrits de Podem Martorell en un procés de primàries per encapçalar la llista d’aquesta formació. Fa 4 anys va anar sota les sigles de Som Martorell i compta amb un regidor a l’Ajuntament.

Bosch, de 36 anys i fill de Martorell, és mestre d’educació primària, professor a l’ESO i cicles formatius, en PQPIs i formador en l’àmbit laboral. Actualment treballa en una empresa de serveis educatius com a cap de projectes relacionats amb la formació del professorat, l’assessorament de centres educatius, entitats i empreses, i la creació de materials formatius.

El candidat ha declarat que “poder aportar el meu treball, esforç i experiència per construir un projecte de municipi que no deixi ningú enrere, que sigui inclusiu, amb un model de gestió més transparent i on es promogui la participació ciutadana són les meves principals motivacions”.

El partit municipalista Som Martorell va aconseguir un regidor l’any 2015, primer amb Raquel Pérez i després la va substituir Sergio Rodríguez. En aquests moments, Som i Podem estan acabant de tancar un acord per concórrer conjuntament a les eleccions municipals. Totes dues formacions tenen molt en comú i en les darreres eleccions molts membres del Cercle de Podem Martorell ja van participar en la llista de Som Martorell.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: