Divendres, 17 maig 2024
  • Divendres, 17 maig 2024
La Bustia - ambulancia

Un accident a Abrera i un rescat a Collbató, els successos d’aquest dilluns

Per 26 de setembre de 2022 a les 16:57 0 976 Visites

Un xoc entre un turisme i un autobús ha deixat sis ferits

Aquest dilluns al matí s’ha produït un accident de trànsit a l’avinguda de la Generalitat, 41 d’Abrera. Un xoc entre un turisme i un autobús ha deixat sis ferits lleus, d’aquests quatre anaven al vehicle i els altres dos a l’autobús. L’Ajuntament ha informat que cap de les persones ferides viu a Abrera.

L’autobús, que era un minibús de Monbús, feia el trajecte Martorell-Esparreguera quan de sobte un vehicle no ha fet un ‘Stop’ en la seva incorporació de la C-55 a l’Avinguda Generalitat i ha col·lisionat.

Els Bombers, que han rebut l’avís a les 12.11h, han assistit amb quatre dotacions i han netejat la calçada i han desconnectat les bateries del cotxe. Els ferits han estat atesos pel SEM. Al lloc també s’hi ha desplaçat la Policia Local d’Abrera.

D’altra banda, aquest mateix matí, a les 9.38h, els Bombers han rescatat a El Pujolet de Collbató un noi que ha caigut d’uns tres metres mentre escalava. Ha estat trobat conscient, però ferit. Ha estat traslladat a l’Hospital de Martorell amb ambulància.

En aquest succés els Bombers han activat el GRAE i han treballat amb tres dotacions i un helicòpter. El SEM ho ha fet amb un helicòpter medicalitzat.

Fotografia: El noi rescatat a Collbató ha estat traslladat amb ambulància a l’Hospital de Martorell [Arxiu]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Collbató, Successos