Dijous, 16 maig 2024
  • Dijous, 16 maig 2024
La Bustia incendi Olesa (3)

Un incendi crema part d’un habitatge a Olesa

Per 30 de setembre de 2022 a les 13:00 0 900 Visites

S’ha produït de matinada i cap persona ha resultat ferida

Aquest divendres al matí s’ha produït un incendi en un habitatge de la plaça dels Països Catalans d’Olesa. Els Bombers han rebut l’avís a les 4.25h i un cop han arribat al lloc el foc estava totalment desenvolupat i propagava per la façana.

La porta del pis afectat estava oberta i el fum i la temperatura han afectat també l’escala de l’edifici. El foc ha cremat el menjador, rebedor, distribuïdor i parcialment la cuina del pis ubicat a la primera planta.

A conseqüència de l’incendi s’ha hagut de tallar el servei d’electricitat i gas de l’habitatge. En principi, segons han informat Bombers, no hi ha hagut afectacions estructurals.

Segons fonts municipals, “tot apunta que la possible causa de l’incendi ha estat un endoll” i “les persones que es trobaven al domicili han sortit pel seu propi peu i no han resultat ferides”. L’Ajuntament també ha informat que es farà seguiment des dels serveis tècnics i Serveis Socials.

Els Bombers s’han desplaçat amb set dotacions i han donat l’incendi per apagat a les 5.01h. Un cop extingit han ventilat i revistat l’escala, així com també els pisos per comprovar els confinaments. Al lloc també han assistit la Policia Local, el SEM i Mossos d’Esquadra.

Fotografies: Incendi en un pis d’Olesa [Bombers / Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: