M. José Sàbat ha guanyat el sorteig d’un val de 50 euros per consumir en els establiments participants
L’hotel restaurant Can Panyella de Gelida ha guanyat en la segona edició del ‘FonTapa’ amb la tapa ‘Font de Can Panyella’, la més votada pels visitants. Es tracta d’un pa de brioix fet a casa amb calamarsons de Vilanova a l’andalusa i allioli de pebre vermell fumat amb caviar i oli especial casolà. L’establiment hoteler i gastronòmic també participa aquest dissabte i diumenge a la Funifira.
El Fontapa s’ha celebrat tots els caps de setmana des del 16 de setembre fins al 16 d’octubre. L’esdeveniment ha donat la possibilitat de degustar la creativitat de diferents tapes de 15 locals del municipi.
Entre tots els qui han participat en les votacions s’ha fet un sorteig d’un val de 50 euros per gastar en els establiments col·laboradors del ‘FonTapa’ 2022. M. José Sàbat ha estat la guanyadora del premi.
Fotografies: Lliurament dels premis i tapa guanyadora del ‘FonTapa’ 2022 [Aj]